AKTUELNO

Olja Bajrami tvrdi da on nije imao lepo mišljenje o Hećo.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Olja Bajrami je insistirala da Vladimir Todorović prizna šta je to pričao o Zerini Hećo pre nego što se sa njom ljubio.

Foto: TvPink Printscreen

Bio je jedan razgovor u krevetu, pogledao si u Zerinu i rekao si nešto ružno. Mi smo ležali za krevetom i pričali o mnogo tema. Čovek se okrenuo ka Zerini i rekao je "Uspela je da ispadne žrtva" - prepričala je Bajramijeva.
Ja to nisam rekao, neka odmah neka puste snimak - odgovorio je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović je želela da istera istinu na videlo, jer je verovala u sve što je Bajramijeva rekla, pa je odlučila da raskrinka Todorovića.

Zašto si kupovao vreme jedan dan kada si smislio da kažeš ko će ti se svideti? Zašto si izabrao Višnju da ti se sviđa kao neutralna osoba. Zašto si lagao Zerinu da te Olja poljubila? Zašto pričaš slatke priče njoj u zatvoru, a sada hoćeš da budete drugovi? - bila je Ljuba znatiželjna.
Ja nisam rekao njeno ime koje je meni zapalo za oko, da ne bih uništio njihov odnos - odgovorio je Vlada.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je suditi po svemu ovome, Todorović je igrao dvostruku igru, kako bi prikrio svoja osećanja prema Zerini, ali je Ljuba uspela da ga raskrinka uz pomoć Olje i Nataše Moskve.

Pročitajte još: DOPADA MI SE FIZIČKI, ZA GODINU, DVE BI BILA ODLIČNA ZA VEZU! Marko otvorio sve karte pa priznao da li će biti sa Lunom nakon Zadruge 2! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'